Nyheder29. januar 2016

Sommerbaby: TV 2-sportsvært far igen

TV2 Sportens Christian Müller Bækgaard skal snart lære at flette hår og lege med Barbie-dukker – til sommer bliver han far til en datter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17139.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

TV2’s charmerende sportsvært Christian Müller Bækgaard og hans smukke hustru, 28-årige Louise, har ekstra god grund til at glæde sig til sommer.

Parret venter nemlig en lille pige, der er sat til at komme til verden den 5. juli. Det afslører de på Facebook.

– Vi er meget, meget glade. Det er fantastisk. Vi føler os heldige og privilegerede over igen at skulle være forældre, og nu glæder vi os bare til, at det bliver sommer, jubler TV2-værten til SE og HØR.

Hr. og fru Müller Bækgaard, som blev gift for to år siden, er i forvejen forældre til sønnen Carl Christian på snart tre år.

[node:aller-related-content]

Den lille familie har stadig rigeligt med plads til Barbie-dukker og prinsessekjoler. For nylig solgte de deres mondæne københavnerlejlighed og flyttede ind i en stor villa i Odense.

– Når vi allerede har fået en dejlig dreng, er det jo kun dejligt også at få lov at få en lille pige. Jeg tror, det er fint med lidt balance i vores lille familie, lyder det med smil fra den kommende far til to.

Sponsoreret indhold