Nyheder9. februar 2018

Valentinsdag er afskaffet - i stedet får du...

Interflora prøver at hjælpe mændene med at huske den romantiske Valentinsdag midt i februar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/valentinsdag-09022018.jpg
 Foto: All Over Press

Synes du også, at Valentinsdag er noget amerikansk fims, som blot er til, for at du skal bruge en mindre formue på smykker, nylonstrømper og blomster til din udkårne?

Og har du også svært ved at huske, hvornår dagen falder, før du får et slag med en kølle af hende derhjemme?

Så er der hjælp på vej.

Bare lige for at slå det fast, så er det på onsdag den 14. februar, at du skal have pengepungen frem for at vise, at du sætter pris på hende derhjemme.

Den landsdækkende blomsterkæde, Interflora, der ellers spinder guld på Valentinsdag, har besluttet sig for at gøre det lidt nemmere for os allesammen at huske dagen.

Det gør de ved at 'afskaffe' Valentinsdag og omdøbe den til ... Christian Eriksendag!

Hvorfor nu det?

Jo, den danske landsholdsanfører, midtbanedynamo og topscorer i VM-kvalifikationen har fødselsdag på netop Valentinsdag, og så giver det mening.

Sådan fejrer Christopher Valentinsdag

Det er nemlig mændene, der har sværest ved at huske Valentinsdag, og derfor forsøger Interflora at tale til fodboldentusiasten i den mandlige halvdel af befolkningen.

- Selvom Valentinsdag hvert eneste år ligger på 14. februar, så er det fortsat, sammenlignet med blandt andet Holland, Tyskland en mere beskeden mærkedag sammenlignet med for eksempel Mors dag, fortæller Søren Flemming Larsen, der er administrerende direktør hos Interflora Danmark.

- Langt de fleste, især mænd, husker uden problemer Christian Eriksens fødselsdag, som ligger på samme dato som Valentinsdag. Så hvad var mere oplagt end at omdøbe dagen til navnet på en, som alle kender, siger Søren Flemming Larsen.

Og for at gøre det ekstra nemt har Interflora lavet en regulær Christian Eriksen-buket, så du ikke engang behøver at rende panikslagen rundt hos blomsterhandleren for at lede efter de rette blomster.

Buketten er selvfølgelig holdt rødt og hvidt og med en smule grønt til at symbolisere græstæppet, hvorpå Eriksen udfolder sine evner.

https://imgix.seoghoer.dk/christian-eriksen-09022018.jpg

Christian Eriksen skal få de danske mænd til at huske, at det er den 14. februar det vil være en god idé, at have en dusk blomster med hjem. (Foto: All Over Press)

Så vil du fejre både fodbolden og kærligheden i nævnte rækkefølge, så kan du købe Christian Eriksen-buketten her.

Glædelig Christian Eriksendag på onsdag!

Sponsoreret indhold