Nyheder 21. april 2017

Konkurrence: Vær en af de første til at prøve DrageKongen

Når Djurs Sommerland slår dørene op for sæsonen den 6. maj, er den helt store nyhed rutschebanen DrageKongen. Nu kan du blive en af de første i Danmark, der får lov til at prøve den

Piraten, Juvelen, Skatteøen og Thors Hammer leverer allerede hårrejsende oplevelser i Djurs Sommerland, men når Nordens største sommerland åbner dørene til den nye sæson den 6. maj, så står endnu en vild rutschebane klar til de mange gæster.

Og endnu en gang går Djurs Sommerland forrest, når det kommer til nye rutschebaner i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

DrageKongen er med sine 825 meter og topfart på 85 kilometer i timen nemlig Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster.

Her er man placeret under skinnerne, så ens fødder hænger og dingler i luften, mens man bliver fragtet de 30 meter op i luften, før det for alvor går ned igen på den 825 meter lange bane.

Den nye rutschebane i Djurs Sommerland bliver placeret i et helt nyt asiatisk område. Den samlede pris for den nye investering er 90 millioner kroner.

Kan du ikke vente på, at Djurs Sommerland åbner dørene, så kan du være en af de heldige, der kan få lov til at prøve DrageKongen før alle andre.

Den 4. maj afholder Djurs Sommerland nemlig et Testpilot-event for DrageKongen, og du kan vinde billetter og dermed være en af de første i Danmark, der får lov til at prøve rutschebanen.

Konkurrencebetingelser

- Højdekrav for deltagelse er min. 120 cm. 120-130 cm kun ifølge med en voksen.

- Der trækkes lod om 5 præmier à 2 pladser til testpilot-event i Djurs Sommerland torsdag d. 4. maj 2017 kl. 17-19. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre.

- Til eventet er det ikke muligt at prøve andre forlystelser end DrageKongen.

- Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller entrebilletter til et senere besøg.

Sponsoreret indhold