Utro dansk partiformand hemmeligt gift på Hawaii

Se hvilken dansk politiker, der er blevet hemmeligt gift...

Se hvilken dansk politiker, der er blevet hemmeligt gift...

Foto: AllOver

Den konservative partiformand Lars Barfoed er blevet gift med kvinden han var sin kone utro med - partifællen Helle Sjelle.

Læs også: DANSK TOP-POLIKER SKAL SKILLES: VAR UTRO

Det er ikke lang tid siden at Den konservative formand var på forsiden af ugeblade formiddagsaviser fordi han ikke vidste om han skulle vælge at blive hos sin kone gennem mange år, Vibeke Sylvest, eller gå fra hende og tage Helle Sjelle i stedet.


Det lykkelige nygifte par på Hawaii. (Foto: Facebook)

Vibeke Sylvest gik tilmed ud i medierne og fortalte at formanden havde været hende utro med Helle Sjelle, og at dette var grunden til deres split.

Grunden til forsiderne var en famøs for- og imod-liste, hvor Barfoed havde opvejet hvad der talte for og imod de to kvinder.

Læs også: LARS BARFOED: GIK BAG OM RYGGEN PÅ KONEN

Konen lavede blandt andet rigtig god mad, men hos Helle Sjelle fik han god sex. Om dette punkt var det skærende vides ikke, men faktum er i hvert fald, at formanden nu er blevet gift med sin partifælle.


Kæresteparret til filmpremiere i København. (Foto: Allover)

På Facebook skriver Barfoed selv.

- Helle og jeg nyder livet på det skønne Hawaii. Det er dejligt at være på bryllupsrejse efter at have sagt ja til hinanden ved en smuk ceremoni i en kirke her i Honolulu og før rejsen hos borgmesteren på Frederiksberg den 4. april (tak for en fin indsats til Jørgen).

Læs også: LARS BARFOED: GÆLD BINDER HAM TIL KONEN

På Facebook vælter lykønskningerne da også ind. Her fra Venstres Tina Nedergaard, der skriver i en kommentar, at hun er "helt rørt" og fortsætter:

Læs også: LARS BARFOED: MISTÆNKT FOR BOLIG-FUSK

- Tænk sig, at I vælger hinanden og vælger så romantisk, som I gør. Det er det bedste i verden. Af hjertet et stort tillykke til jer begge. Nyd jeres honeymoon.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close