Nyheder3. marts 2013

Lars Barfoed: Gik bag om ryggen på konen

Alt gik galt, da partibossen skulle skilles
Lars Barfoed "glemte" at fortælle konen, at han gik til medierne med historien om deres skilsmisse.
Lars Barfoed "glemte" at fortælle konen, at han gik til medierne med historien om deres skilsmisse.
 Foto: Niels S. AndersenDet kom i dén grad bag på Lars Barfoeds kone, Vibeke Sylvest Barfoed, da hun blev ringet op af en journalist, som ville have en kommentar til parrets skilsmisse.

Den konservative leders hustru anede nemlig intet om, at han havde besluttet sig for at offentliggøre bruddet, skriver Ekstra Bladet i dag. Her bekræfter Vibeke Sylvest, at hun intet anede om, at skilsmissen ville blive meldt ud til medierne via Barfoeds presserådgiver. Hun blev derfor ret chokeret, da hun blev ringet op af en journalist, som ville have en kommentar til sagen.

Dansk toppolitiker skal skilles: Var utro

At Barfoed på den måde "glemte" konen, er alt andet end smart, siger TV2's Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet. Han mener, at en toppolitiker som Barfoed burde havde orienteret kvinden, han skulle skilles fra, inden han gik til medierne.

Skilsmissen har i dén grad skadet Lars Barfoeds omdømme. Som bekendt bunder den i utroskab fra hans side - ikke smart, når man er boss for et parti, der er fortaler for de klassiske familieværdier. At han var utro, røbede Vibeke Sylvest Barfoed.

Oveni kom alt postyret omkring den fede Frederiksberg-lejlighed, som Barfoed rykkede ind i efter skilsmissen.

Lars Barfoed: Boligmareridtet fortsætter
Sponsoreret indhold