Nyheder25. marts 2020

Ung mand festede og var ligeglad med corona: Nu undskylder han

Videoen af de festglade, unge amerikanere gik verden rundt, og de var ikke et sekund bekymrede om at få coronavirus. Det fortryder en af dem nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spring-break-forida.png
 Foto: MEGA

For under en uge siden gik et CBS-interview med den unge Brady Sluder viralt på nettet. Han var på ingen måde bange for at få coronavirus. Han skulle feste, og han skulle feste nu.

Brady Sluder var blandt tusindvis af unge amerikanere, der var valfartet til Florida for at holde "Spring Break". En ferie, der i USA er mest kendt for sine vilde drukfester.

I videoen ytrede den amerikanske Ohio-studerende de nu famøse ord:

- Hvis jeg får corona, så får jeg corona. I sidste ende vil jeg ikke lade det stoppe mig fra at feste.

Men de ord er den unge Brady kommet til at fortryde bitterligt, for det er sjældent sjovt at gå viralt - især når det skyldes, at andre synes, man er en idiot.

- Vi har haft den her tur planlagt i omkring to-tre måneder, og vi er her bare for at have det sjovt. Hvad end, der sker, sker, lød det fra Brady i den virale video.

Hans noget provokerende udmeldinger resulterede i, at han blev et stort samtaleemne på de sociale medier, hvor han blandt andet bliver kaldt for en "dum, lille lort".

Se en række Twitter-reaktioner her:

Artiklen fortsætter nedenfor...

Og nu lader det altså til, at reaktionerne er nået hele vejen tilbage til Brady selv.

Mandag delte han nemlig et langt opslag på sin Instagram-profil, hvor han undskylder for sin opførsel og for sine kommentarer.

I sit opslag skriver han blandt andet, at han ikke før nu har været klar over alvoren i det, han har både sagt og gjort.

- Vores generation føler sig måske uovervindelige, ligesom jeg gjorde, da jeg udtalte mig, men vi har et ansvar for at lytte til og følge anbefalingerne i vores samfund, skriver han.

Ifølge John Hopkins har 809 amerikanere nu mistet livet til coronavirus, mens mere end 55.000 amerikanere er smittet.

Se hele Brady Sluders undskyldning her:

Sponsoreret indhold