De unge fester videre: Ligeglade med corona

Festglade unge amerikanere strømmer til Florida for at holde \

Festglade unge amerikanere strømmer til Florida for at holde "Spring Break".

Foto: MEGA

- Hvis jeg får corona, så får jeg corona. I sidste ende vil jeg ikke lade det stoppe mig fra at feste.

Sådan lyder det fra den unge Brady Sluder, der er en amerikansk studerende fra Ohio. 

Frygten for at blive ramt af coronapandemien har tydeligvis ikke sat sig i de unge amerikanere, for Brady er langt fra den eneste med den tilgang. 

Tusindvis af unge strømmer til Miami, Florida, hvor der skal afholdes den årlige "Spring Break" - amerikanske studerendes påskeferie. En ferie, der som regel bruges på - ja, du gættede det - fest. 

- Det ødelægger virkelig min påskeferie. Hvad er der at lave her udover at gå på barer og strandende? Og de lukker det hele. Jeg synes, det er blæst helt ud af proportioner. Jeg synes, det er alt for meget, siger en anden amerikansk studerende, Brianna Leeder til CBS News.

I Florida er der meldt ud om 192 officielle tilfælde af coronavirus heriblandt seks dødsfald. 

Ron DeSantis, der er guvornør i solskinsstaten, meddelte tirsdag, at alle barer, strande og natklubber skulle lukke i 30 dage. Desuden anbefaler han, at statens 12 universiteter gennemfører en adskillelse af de studerende gennem resten af semestret. 

I Miami er det dog lige nu ulovligt at være samlet mere end 10 personer på ét sted, men de påbud bliver ignoreret af de festglade unge, der insisterer på, at de nok skal finde et andet sted at holde fest.

- Vi får bare det bedste ud af det. Vi mødte nogle andre mennesker i vores Airbnb, så vi hænger bare ud med dem, siger 21-årige Shelby Cordell.

Se videoen af de unge og meget fulde amerikanere: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close