Nyheder 6. september 2018

Ulla Terkelsen snublede: Brækkede skulderen

TV2-koryfæet Ulla Terkelsen måtte en tur på skadestuen efter et fald.
(Foto: Dan Mariegaard)

Av! 74-årige Ulla Terkelsen faldt og slog skulderen, mens hun var ude at spadsere og valgte efterfølgende at ignorere smerten. Men det viste sig, at der var en grund til, at TV2-korrespondenten havde så ondt: Skulderen er nemlig brækket.

– Jeg kom gående ganske almindeligt, og så snublede jeg og slog min skulder. Jeg gik rundt og ignorerede det, og så var der brud på skulderen. Jeg siger, at jeg har fået Elefantordenen fra Frederiksberg Sygehus’ akutafdeling, sagde Ulla med vanlig ironi, da SE og HØR mødte hende søndag aften til Revygalla i Cirkusbygningen.

– Jeg skal gå med den til den 16. (september, red.), og de siger, at det er nok bare med slyngen. Jeg tror slet ikke, de bruger gips længere, forklarede hun.

Ulla Terkelsen bor som bekendt ikke i Danmark, og derfor elsker hun at komme til Revygalla. De sjove optrædener er nemlig ikke noget, man kan opleve andre steder end her.

– Jeg synes, at det er meget dansk med sommerrevyer. Der er ikke andre lande, der har dem, og det med, at vi laver grin med os selv og med hinanden – det kan jeg godt lide, sagde hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold