Nyheder23. april 2017

Ulla fra ”Hjem til gården” er forelsket i Frankrig

54-årige "Hjem til gården"-deltageren Ulla Malmos havde levet alene i mange år med sine to sønner, da hun på en ferie mødte en soldat i Fremmedlegionen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ula.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Larmen fra hammer og sav oppe fra førstesalen rumsterer i hele Ulla Malmos fritidshus på Djursland for tiden. Der knokler hendes husbond Roberto nemlig med at gøre kvadratmeterne beboelige, fordi hans bror fra Chile snart kommer tre måneder på visit i Danmark.

”Hjem til gården”-deltageren og hendes mand har været gift i syv år, men deres kærlighedshistorie er bestemt ikke som alle andres.

– Jeg var på ferie i Frankrig med en veninde, hvor Fremmedlegionen har en kaserne i samme by. Det blev nytårsaften, og jeg mødte Roberto i byen. Vi havde tre dage sammen, før jeg skulle af sted. Men lynet slog ned, og jeg fik ham smuglet ud af Fremmedlegionen og til Danmark, fortæller Ulla Malmos til SE og HØR.

Den 54-årige mor til to, der til daglig bor i Aarhus og arbejder med film, hvor hun står for at finde de rette steder at optage scenerne.

– Jeg er uddannet dekoratør, men jeg finder locations til film og serier. Jeg er ved at bevæge mig hen til at gøre det for folk. Nogen, der skal have pimpet deres sted med henblik på salg f.eks., fortæller hun.

TV-programmet "Hjem til gården" sendes hver mandag kl. 20.00 på TV 2.

Læs hele historien om "Hjem til gården"-Ulla i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold