Uffe Holm sviner Molslinjen: Kombardo! Sut mig

Uffe Holm.

Uffe Holm.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Uffe Holm skulle i går en tur til Jylland med Molslinjen, og selvom det normalt er meget hyggeligt at tage en tur med færgen over Kattegat, så fik det alligevel Uffe op i det røde felt.

Han var nemlig ankommet til færgelejet i så god tid, at han faktisk kunne nå den færge, der sejlede en time tidligere, det kom bare ikke til at ske. 

Man vil nemlig ikke lade ham og fire andre biler køre ombord på båden, da de først havde plads på afgangen en time senere. Heller ikke selvom der faktisk var plads ombord. 

Det har fået Uffe til at komme med en lang sviner til rederiet på Instagram. 

- Far er ikke skuffet. Han er fucking vred, skriver Uffe til sin video, hvor den får hele armen. 

- Nu står jeg hernede ved Molslinjen, og jeg skulle have været med, da klokken var 17, men jeg kom sgu lidt over 16, da der også var en færge, som så var forsinket 10 minutter. Så der holdt lige 60 biler, der ventede på at komme med, men så ville de sgu ikke lukke os ind, fordi der stod en dame i gul vest og sagde: "Jeg kan ikke lukke jer ind, der er godt nok plads, men vi kan ikke lukke jer ind", fortæller Uffe i sin video på Instagram. 
 
Og selvom han forsøgte at tale medarbejderen til fornuft, så var der ikke noget at gøre. De biler, der havde plads på færgen klokken 17.00 kom ikke med, heller ikke selvom Uffe prøvede.
 
- Og så siger jeg: "Du skal bare åbne bommen, vi holder fem biler, vi vil gerne en tur til Jylland med dejlige Molslinjen. En time før, kunne det ikke være meget fedt, at vise sine fucking kunder, som ikke altid tager broen, men også jeres fucking lortefærge. At man måske lige giver lidt ekstra service, siger Uffe i videoen.
 
Men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre. Uffe Holm slutter sin video af med at sende en bredside til Molslinjens slogan. 
 
- Kombardo. Sut mig, mand. Det er et lorteslogan. Det fungerer ikke, for der er ikke noget med kom bare du. 
 
 
Uffe har i løbet af de seneste par år gjort sig meget bemærket på Instagram. Blandt andet med videoer af datteren Holly
 
– Jeg spørger altid Holly, om jeg må lægge noget op. Der er også nogle gange, at hun siger, jeg ikke skal filme hende, og så lader jeg være, har farmand Uffe sagt til SE og HØR.
 
– Jeg er stolt af min lille datter. Det er forældre jo altid, og selv om jeg er en kendt person, vil jeg stadig have lov til at lægge billeder op af mine børn. Der er ikke nogen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Jeg gør lige nøjagtigt, hvad jeg har lyst til. Men jeg er meget bevidst om de.
 
Komikeren bor i Fredensborg med sin kone Malene ”Tulle” og deres to børn Holly på tre år og Texas på ni år.
 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close