Uffe Holm: Jeg spørger altid Holly om lov

Uffe Holm.

Uffe Holm.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Hele 250.000. Så mange følger med, når Uffe Holm lægger en lille videosnas op af sin treårige datter Holly, hvor hun spiser en is eller viser sit legehus frem.

”Jeg elsker hende!”. ”Hvor er hun sød”. ”Så sjovt”. 

De kærlige kommentarer vælter ind, og der er ingen tvivl om, at Holly er en populær dame på de sociale medier.

– Det er stukket helt af ... Jeg kan ikke forklare, hvad der er sket. Det begyndte med, at jeg lagde et billede op, og så eksploderede det, forklarer Uffe Holm til SE og HØR om sin treårige datters succes.

På trods af sin unge alder giver hovedpersonen altid tilladelse til, at de sjove og søde videoer bliver delt.

– Jeg spørger altid Holly, om jeg må lægge noget op. Der er også nogle gange, at hun siger, jeg ikke skal filme hende, og så lader jeg være, siger farmand Uffe.

– Jeg er stolt af min lille datter. Det er forældre jo altid, og selv om jeg er en kendt person, vil jeg stadig have lov til at lægge billeder op af mine børn. Der er ikke nogen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Jeg gør lige nøjagtigt, hvad jeg har lyst til. Men jeg er meget bevidst om det, siger Uffe Holm, som bor i Fredensborg med sin kone Malene ”Tulle” og deres to børn Holly på tre år og Texas på ni år. 

Se nogle af de søde billeder af Uffe Holms datter herunder og læs hele det store interview med komikeren i denne uges SE og HØR:

Lady og vagabonden

Et opslag delt af Uffe Holm (@uffeholmchamp) den

God jul fra Holly

Et opslag delt af Uffe Holm (@uffeholmchamp) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close