Uffe Holm: Jeg kan skaffe kronprinsens nummer på et minut

Uffe Holm.

Uffe Holm.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Komikeren Uffe Holm har i øjeblikket travlt med alt fra standupshows til foredrag om god service, og så er han også at finde på Kanal 5, hvor han netop er vært på programmet "Det stærkeste netværk". 

Her kæmper en række kendte danskere for at finde ud af, hvor meget af de tusindvis af likes, de dagligt høster på sociale medier, egentlig betyder, hvis de er i knibe.

- Det har været sjovt. Vi har lavet nogle sindssygt sjove konkurrencer, hvor vi har lænket to fast til en båd i Øresund, som de skulle komme fri fra. De havde en telefon, men de måtte kun bruge de sociale medier og måtte hverken ringe eller sms’e fra den, siger 41-årige Uffe Holm.

– Det har været sjovt at se, hvordan de har løst de ting, hvor man tænker: ”Hvad fanden ville jeg selv have gjort?”. Man kan se, hvordan de stresser, fordi de konkurrerer, forklarer han.

Uffe har selv et kæmpe netværk.

Ikke kun blandt sine 236.000 følgere på Facebook og 134.000 på Instagram, men også i den virkelige verden.

– Jeg har nok et af de stærkeste netværk i hele Danmark, og det betyder alt for mig. Jeg har stort set alle numre i min telefon. Jeg har ikke kronprinsens, men det ville jeg kunne skaffe inden for et minut. For jeg kender mange, der kender ham. Men jeg har det ikke, for jeg ved ikke, hvad jeg skulle bruge det til. Jeg kan jo ikke ringe og spørge ham, om han kan sige noget om mit nye show, når han engang skal holde nytårstale, griner 41-årige Uffe.

Derimod kan han bruge sit netværk til mange andre ting. 

– Hvis jeg skal have et nyt havebord eller en trampolin. Der er mange kendte, bloggere og instagrammere, der får gratis ting. Det gør jeg ikke. Det gider jeg ikke, siger han.

 

– Men man behøver jo ikke at betale fuld pris for noget, hvis man kender nogle, der forhandler det, smiler han.

For komikeren handler det dog ikke kun om at få – for han er også klar, når det går den anden vej.

– Jeg kender altid nogle, jeg kan ringe til og købe billetter af, hvis en koncert er helt udsolgt. Så kan jeg til gengæld underholde i 20 minutter og så købe fire billetter. Så er alle glade. Det er også det, der er med et netværk. Du er nødt til at give igen. Du kan ikke bare tage og tage, for så stopper folk med at tage telefonen, siger Uffe Holm.

Du kan se ”Det stærkeste netværk” på Kanal 5 hver torsdag kl. 20. 

Læs mere om Uffe Holm i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close