Nyheder 25. september 2014

Uffe Buchard til model: Jeg får stripper-associationer

Se klippet: Ikke imponeret over Lunds påklædning i Topmodel
Af af
Lund får i aften kritik for sin påklædning i Danmarks Næste Topmodel
Lund får i aften kritik for sin påklædning i Danmarks Næste Topmodel
Foto: Kanal4I aften er der premiere på en ny sæson af Danmarks Næste Topmodel, og 20 håbefulde piger er sluppet gennem det allerførste nåleøje. I aften skal de så møde Caroline Fleming og hendes faste meddommere, kreative direktør Uffe Buchard og Unique Models direktør Jesper Thomsen, samt modellen Camilla Vest, der er ugens gæstedommer.

Og det er nogle tydeligt nervøse piger, som viser sig frem foran de fire kritiske dommere. Én af dem er 15-årige Julie Lund på 180 centimeter. Hun forsøger at imponere de kritiske dommere iført smykker og en hvis plys-blazer - ikke noget godt valg ifølge dommerpanelet.

LÆS OGSÅ: Uffe Buchard til Julie: Du må ikke tabe dig

LÆS OGSÅ: Topmodel-dommer i racistisk angreb på Basim

- Der sker så meget. Det ligner lidt, at du er faldet i den store glimmerbøsse som barn, siger Unique Models direktør Jesper Thomsen, som bagefter uddyber:

- For mig som agent er det ikke særlig fedt, når en pige kommer fuldstændig stadset op med smykker og bling bling. Det larmer for meget og fjerner fokus fra, hvordan hun egentligt ser ud, lyder det fra Jesper Thomsen.

Og Uffe Buchard er heller ikke imponeret - faktisk mener han mest af alt, at Lund minder om en stripper:
- Jeg synes, at vi skal kalde en spade for en spade. Jeg får stripper-associationer, siger Uffe Buchard og tilføjer efterfølgende:

- Hvis Julie Lund skal være med i forløbet her, så skal der jo ske nogle store forandringer.

I aftenenes første afsnit skal hele syv piger sorteres fra, for der er kun plads til 13 piger i topmodel-lejligheden. Hvem, der ryger ud, kan du se i aften, når første afsnit løber over skærmen kl. 20:00 på Kanal4.

Se klippet med Lund her:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold