Nyheder25. september 2014

Uffe Buchard til model: Du skal ikke blive tyndere

Se klippet: Julie får hårde ord i premieren på Topmodel
Af af
Uffe Buchard advarer 18-årige Julie, at hun ikke må tabe sig yderligere
Uffe Buchard advarer 18-årige Julie, at hun ikke må tabe sig yderligere
 Foto: Kanal4I aften er der premiere på en ny sæson af Danmarks Næste Topmodel, og 20 håbefulde piger er sluppet gennem det allerførste nåleøje. I aften skal de så møde Caroline Fleming og hendes faste meddommere, kreative direktør Uffe Buchard og Unique Models direktør Jesper Thomsen, samt modellen Camilla Vest, der er ugens gæstedommer.

Og det er nogle tydeligt nervøse piger, som viser sig frem foran de fire kritiske dommere. Én af dem er 18-årige Julie på 184 centimeter, der viser sin krop frem i en sort bikini.

LÆS OGSÅ: Topmodel-dommer i racistisk angreb på Basim

LÆS OGSÅ: Så er det afsløret: Her er dommerne til Topmodel

Hun er faktisk for spinkel, lyder det fra Uffe Buchard:

- Du er faktisk fin nu, hvis vi taler parisermål. Men der er en hårfin grænse mellem at se ud, som du gør, og så tippe over og se usund ud. Der er ét kilo imellem, lyder det fra Uffe Buchard, inden han uddyber:

- Trenden lige nu - og sådan tror jeg også det bliver fremadrettet - er at du skal ouze sundhed. Og så skal du ikke blive tyndere.

I aftenenes første afsnit skal hele syv piger sorteres fra, for der er kun plads til 13 piger i topmodel-lejligheden. Hvem, der ryger ud, kan du se i aften, når første afsnit løber over skærmen kl. 20:00 på Kanal4.

Se klippet med den spinkle Julie her:

Sponsoreret indhold