Nyheder8. juli 2016

For meget numse og for lidt mund: For tyndt, Rihanna!

Anmelderne ikke imponerede over Barbados-sangerinden, der har svært ved at trække publikum til
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/4.03944081.jpg
 Foto: All over

Indrømmet!

Rihanna optrådte torsdag aftenpå Refshaleøen på en svær baggrund efter Coldplays meget roste koncerter tirsdag og onsdag i Parken i København, så det var fra begyndelsen op ad bakke for sangfuglen fras Barbados, der sad over et forvænt anmelderkorps.

Og skal man tro Ekstra Bladets anmeldelse af Rihannas præstation torsdag aften, var hun ikke i nærheden af at gøre Coldplay rangen stridig.

- Verdensstjernen serverede indholdsløst og usammenhængende show for 25.000, skriver Ekstra Bladets anmelder.

Han er - ligesom BTs anmelder - mest imponeret over Rihannas entre til koncerten, hvor hun ankom på et podie midt blandt publikum, og derpå gik op på scenen via en ophængt glasbro.

Den entre gav ligefrem BTs anmelder gåsehud.

Men folk har ikke betalt op mod 850 kroner kroner for blot at se en effektfuld entre, og hvad fik de så, da Rihanna åbnede munden og rystede numsen.

- Størstedelen af numrene blev smidt skødesløst fra scener i brudstykker, hvilket var med til at give showet et fragmenteret præg. Man savnede flow og sammenhæng, men undtagelsesvis ramte Rihanna plet med tiltalende stumper af ’Pour It Up’ og ’Bitch Better Have My Money’, skriver Ekstra Bladet og slutter med at give koncerten to af seks mulige stjerner og efter 'blot 87 minutters optræden' konkluderer anmelderen, at 'Rihanna er en dyr dame, men hun lød billig'.
BT er lidt venligere stemt og kvitterer med fire af seks stjerner. Gåsehuden fra Rihannas entre kom aldrig tilbage under selve koncerten og anmelderen opsummerer: - Gåsehuden genfandt sig aldrig, men til slut var det lige ved og næsten. For både fællessangene under ’Diamonds’ og’FourFiveSeconds’ fik niveauet op igen, og Rihanna koncentrerede sig endelig også om sin vokal, skriver anmelderen. Læs hele Ekstra Bladets anmeldelse her. Læs hele BT's anmeldelse her.

Sponsoreret indhold