Hollywood7. juli 2016

Ledige billetter: Koncertgæsterne flygter fra Rihanna

Selv om hun er én af de mest populære sangerinder pt, er der stadig masser af ledige billetter til Rihannas koncert i aften. Og det er der en helt særlig grund til. Mange følger sig nemlig snydt efter The Weeknds afbud
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/4.03944067.jpg
 All Over Press

De sidste to aftener har Coldplay givet udsolgte koncerter i Parken, og i aften hopper endnu en superstjerne på en scene i den danske hovedstad.

I aften indtager popdronningen Rihanna nemlig Refshaleøen – men denne koncert bliver formentlig ikke en propfyldt én af slagsen.

Og det er der en ganske særlig grund til.

Mange koncertgæster forsøger nemlig med næb og klør at komme af med deres billetter, fordi de føler sig snydt efter The Weeknds afbud.

- Mig og mine fire venner købte kun billetterne til koncerten for at se The Weeknd. Nu håber vi at kunne komme af med dem igen, så pengene ikke er spildt, fortæller jurastuderende Kasper Vissing for eksempel til metroxpress.

Da det i november kom frem, at Rihanna ville gæste Danmark under sin verdensturné, ville jubelen ingen ende tage. Og det var altså ikke kun på grund af den amerikanske sangerinde. Det kom nemlig også frem, at man også ville opleve The Weeknd og Big Sean under koncerten på Refshaleøen.

Derfor var skuffelsen også stor, da The Weeknd i slutningen af marts meddelte, at han ikke alligevel ville på turné med Rihanna – og det har altså nu medvirket til, at hendes koncert i aften formentlig ikke bliver udsolgt. Hans afbud har også fået flere til at forsøge at komme af med deres billetter forud for aftenens koncert, der altså ikke er udsolgt.

Ifølge Politiken blev der før jul sat omkring 25.000 billetter til salg – var de alle blevet solgt, ville det blive den største koncert på Refshaleøen.

Live Nation bekræfter overfor metroxpress, at det ikke er muligt at få sin billet refunderet på grund af The Weeknds aflysning.

Se billeder af Rihanna i galleriet herunder:

Rihanna fra 2005 til nu. Plus børnebilleder

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_131.png

Sponsoreret indhold