TV2-værts gudbarn dræbt

TV-værten er i sorg

TV-værten er i sorg

Foto: All Over21-årige Niklas Fyhring Sørensen, der i går mistede livet i en bilulykke på Rømø, var gudbarn af Tour de Frances-værten Thomas Kristensen.

Grand Prix-stjerne død

Det var den dræbtes forældre, der ringede og fortalte nyheden til Thoams Kristensen, da han var på vej på arbejde:
Min værste arbejdsdag nogensinde. Sådan beskriver TV2-værten Thomas Kristensen dagen i går, alligevel gik han på skærmen og lavede live-TV:

- Jeg havde lige sat mig ind i bilen, da jeg blev ringet op af Niklas' far. Der gik nok nogle timer, inden det gik op for mig, hvad der var sket. Jeg var i chok, siger han og understreger, at han ikke gjorde sig tanker om at ikke at gå på live-tv i går, siger han til BT.dk.

- Niklas var en fantastisk dreng, der altid var i godt humør, og jeg vil altid huske ham for sit smil. Hele natten igennem har der kørt en indre film med alle de gode oplevelser, vi har haft sammen, siger Thomas Kristensen til BT.dk.

Dagen i går tilbragte Thomas Kristensen med Niklas forældre og sin kone. Thomas er en god barndomsven af Niklas' far, Tue. De kender hinanden fra fodboldklubben Hjerting IF, hvor også Niklas spillede ifølge bt.dk.


"Tour de France"- vært single


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close