Tv-værter i chok: Her ser de verdens største penis på live tv

Foto: Twitter / @thismorning

Britiske tv-seere var formentlig tæt på at få morgenkaffen galt i halsen, da den amerikanske skuespiller Jonah Falcon var gæst i studiet.

Han var inviteret ind i morgenprogrammet "This Morning", fordi han hævder at have verdens største penis. Ifølge ham selv er hans penis 34,29 cm lang, når den er erigeret, ligesom den har en diameter på svimlende 20 cm. 

Programmets to værter, Phillip Schofield og Josie Gibson, prøvede at spørge ind til Jonah Falcons penisstørelse ved at holde et plakatrør op foran ham, men her fandt den amerikanske skuespiller en mere eksplicit måde at dokumentere sin påstand på. 

- Det her er kun for jer, så I ikke behøver at forestille jer alt muligt, siger Jonah, inden han hiver sin telefon frem for at vise værterne et privat foto.

Artiklen fortsætter under tweetet

De to rutinerede tv-værters ansigtsudtryk siger vist det hele, og de er ganske målløse og chokerede, hvorefter Phillip udbryder: "Tillykke". 

- Af en eller anden grund tror folk, at fordi jeg har en 30+ cm penis, så er jeg en dårlig person, eller jeg er egoistisk, eller jeg er en pornostjerne, eller jeg er dum eller billig, fortæller en frustreret Jonah Falcon i "This Morning".

- Jeg er også træt af, at folk vil have, at jeg måler den foran dem. Det har jeg gjort 10.000 gange, nu er det nok, slår han fast. 

Artiklen fortsætter under billedet

Jonah Falcon hævder, at han har verdens største penis. Foto: John Chapple/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close