Nyheder24. oktober 2015

Tv-vært under nålen igen

Tv-værtinden og tatoveringsentusiasten Lisbeth Østergaard var under nålen på Nordic Ink Festival, og det var ikke helt smertefrit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-64183.jpg
 Dan Mariegaard

Det skal gøre ondt, før det gør godt. Tv-værten Lisbeth Østergaard kan måske skrive under på det gamle mundheld, for hun tilbragte sin fredag under en tatoveringsnål på Nordic Ink Festival, og hvis man skal dømme ud fra et billede på hendes Instagram-profil, så holdt det hårdt.

- Av. Jeg forsøgte virkelig at ligge stille, men jeg er SÅ glad for resultatet, skriver tv-værten fra Go' Morgen Danmark i kommentarsporet under billedet.

På billedet ligger Lisbeth Østergaard med hænderne over ansigtet, mens hun bliver tatoveret på ribbenene, og ifølge flere af kommentarerne er det et særligt smertefuldt sted på kroppen, hun har valgt.

- Det gør så p.... Ondt at blive tuschet lige der, hvor du får det gjort. Har prøvet (ville sgu hellere føde børn) har 3 børn... Men det var det hele værd, er der blandt andet en bruger, der skriver til den tapre tv-værtinde.

Lisbeth Østergaard er i forvejen bidt af en gal tatovørnål, og hun har en ganske imponerende samling af motiver på kroppen, som hun tidligere har sagt, at hun bruger som smykker.

På hendes Instagram-profil kan man blandt andet se, at hun har tatoveret sønnen Viggos navn på underarmen, en søhest på overarmen og et stort grønt firkløver på skulderen.

Du kan se Lisbeth Østergaard vride sig under nålen her:

Av. Jeg forsøgte virkelig at ligge stille @sabinusaurus - men jeg er SÅ glad for resultatet..

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

23. Okt 2015 kl. 11:06 PDT

Sponsoreret indhold