Nyheder14. juli 2015

Lisbeth Østergaard og kæresten sætter gang i bryllupsrygter

Kærlighedssmykke, par-kage, champagne og limousinetur. Den nybagte mor havde sig en mandag ud over det sædvanlige, og det fik vennerne til tasterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-76821.jpg
 Thomas Laursen
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen kunne i går både fejre, at deres lille søn Viggo fyldte fire måneder – og åbenbart også deres kærlighed.
Parret, der har været sammen i godt to år, havde nemlig en temmelig usædvanlig mandag. Dagen startede med, at Lisbeth Østergaard forærede sin kæreste et ganske særligt smykke med deres initialer i og sønnens forbogstav i diamanter.
Senere endte Lisbeth Østergaard og Ralf i en limousine, hvor de skålede i champagne. Billeder fra turen lagde de begge ud på de sociale medier kort efter – og så begyndte rygtemaskinen ellers at køre. TV-værtens kæreste skrev nemlig følgende til sit søde billede: ”Mandag aften jeg kan li’ dig!!”. Hvorefter han understregede datoen den 13. juli. Og det fik vennerne til tastaturet. Spørgsmål om, hvorvidt man burde skrive tillykke, strømmede mod parret. Samtidig med at andre venner bekræftede, at det var en rigtig dejlig mandag.
Endnu sødere blev det, da Lisbeth Østergaard lagde et billede op på sin Instagram for knap en time siden af en kagemand og en kagekone med parrets navne på. Men selvom alle tegn kunne pege på et hemmeligt bryllup, afviser den nybagte mor, at det skulle være tilfældet. - Nej, vi er ikke blevet gift, fortalte frøken Østergaard, da SE og HØR fik fat i hende. Veninden Camilla Miehe-Reinard, som forærede parret kagemanden og –konen, afviser også, at Lisbeth og Ralf skulle være blevet gift. Hun skriver på de sociale medier, at parret blot er rigtig glade for hinanden, efter at hun havde lagt et billede op af dem, hvor de kysser og drikker champagne med teksten: ”Celebrating true love”. Lige meget hvad, så er de nu et vidunderligt par. Her er Lisbeth Østergaards opslag på Facebook:

MANDAG!

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

13. Jul 2015 kl. 11:07 PDT

Nu som kage... Tak @camillamr - you crazy!

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

14. Jul 2015 kl. 2:13 PDT

Og her kæresten Ralfs opslag på Instagram:

L V R #denbedstegave tak ! @lisbethoestergaard #viggo

Et billede slået op af Ralf Christensen (@smurfvader) den

13. Jul 2015 kl. 12:19 PDT

MANDAG AFTEN JEG KAN LI' DIG!! #13 3

Et billede slået op af Ralf Christensen (@smurfvader) den

13. Jul 2015 kl. 11:16 PDT

Sponsoreret indhold