Nyheder24. august 2018

TV-vært sælger fed penthouselejlighed

TV-vært Signe Vadgaard sægler fed penthouselejlighed på Amager
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-vaert-signe-vadgaard-24082018.jpg
 Foto: Aller Media
TV-vært Signe Vadgaard, der for en måned siden blev indlagt med en grim skaldyrsforgiftning, og hendes forlovede Cathrine har sat deres lækre lejlighed til salg. Lejligheden ligger på Amager, men trods øgenavnet "lorteøen" er der intet skidt ved den bolig Signe Vadgaard og kæresten skiller sig af med.
Der er tale om en dejlig lys penthouselejlighed på hele 115 kvadratmeter. Lejligheden er placeret i en ombygget fabriksbygning og er i to plan, og med til herlighederne hører en privat tagterrasse, hvor eftersommeren kan nydes, hvis man slår hurtigt til. Leljigheden indeholder blandt andet et stort køkken-alrum, to værelser og et walk in-closet.
https://imgix.seoghoer.dk/alrum.jpg

Lejligheden flotte køkken-alrum hvorfra der er adgang til den private tagterrasse en trappe op. (Foto: EDC Poul Erik Bech – København S)

Hele herligheden er til salg for 6.295.000 kroner. Danskerne lærte Signe Vadgaard at kende i radioen, hvor hun var en del af P3's morgenhold sammen med Sara Bro, Anders Stegger og Tue Sørensen. Siden er hun skiftet til TV og var i vinter en del af Kanal 5's værtshold ved Ol i Pyeongchang i Sydkorea. Signe Vadgaard lagde inden afrejsen ikke skjul på at flere uger som udsendt for sportsredaktionen på Kanal 5, ville betyde store afsavn på kærlighedsfronten. – Vi skal nok overkomme det, men jeg har aldrig prøvet at være væk fra hende i så lang tid, sagde den blonde sportsvært til SE og HØR forude for afrejsen til Sydkorea. Men Signe og Cathrine tog revanche på en ferie på Zanzibar i Tanzania efter vinter-OL. Her blev parret forlovet.
Signe Vadgaard sprang ud som lesbisk for åben mikrofon, da hun var radiovært på P3. Hun sprang ud i 2014 i forbindelse med, at morgenværterne på P3 ville lave gimmicken "Go' Morgen P3 springer ud for Putin". - Vi ville gerne lave et statement og give alle homoseksuelle en stor krammer, og det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke sagde noget, når jeg nu var med på holdet, fortalte Vadgaard dengang til ALT for damerne. Du kan se flere billeder fra Signe Vadgaards lejlighed her.
null

Sponsoreret indhold