TV-selskab viste ’internt’ sexklip: Nu raser ’Vild med dans’-par

Mie Moltke og Lai Yde mødte hinanden i Vild med dans

Mie Moltke og Lai Yde mødte hinanden i Vild med dans

Foto: Carsten Seidel'Vild med dans'-parret Mie Moltke og Lai Yde medvirker snart i et nyt TV-program på Kanal 5, hvor de skal give danskerne masser af tip til et bedre sex- og kærlighedsliv.

Men allerede inden programmet 'Sex, Lai og Mie' er rullet over skærmen, er der problemer i farvandet.

LÆS OGSÅ: Nøgen Lai Yde viser babyen frem

For ved en fejl havnede et internt klip fra det nye program på Kanal 5's presseside - og Ekstra Bladet skrev efterfølgende - ud fra klippet - en artikel om, at Mie Moltke havde haft sex med flere mænd. Vel at mærke efter at hun havde mødt Lai Yde.

Og det fik parret op i det røde felt, og onsdag aften gik Lai Yde til tasterne på Facebook:

LÆS OGSÅ: Lai og Mie mangler elever til sexskole

- Problemet med Ekstra Bladets grove vinkel er at Mie er blevet fremstillet som en der er fuldstændig tilgængelig for alle mænd - og jeg AFSKYR det! Jeg hader at hun bliver overhældt med lumre tilbud. Hun har været så dybt dybt ulykkelig - og jeg står magtesløs! Jeg kan ikke andet end at holde om hende og kysse hende, skriver Lai Yde blandt andet i sin lange statusopdatering.

Ifølge både TV-stationen SBS Discovery, der skal vise programmet, og BLU, der er produktionsselskabet bag, er det dog ikke Ekstra Bladet, der har fejlet.

Klippet skulle nemlig slet ikke være endt på Kanal 5s presseside, siger Anne Brostrøm Storgaard, der er direktør for BLU, i en mail til Ekstra Bladet:

- Vi er utroligt kede af situationen og forstår godt Lai og Mies frustration. Det er imidlertid BLU, som har begået fejlen og ikke Ekstra Bladet, som blot har bragt en historie baseret på nogle teaserklip, som kun var beregnet til intern brug. Det var en fejl, at disse klip overhovedet blev lagt ud, og det beror på en redaktionel misforståelse på BLU, skriver Anne Brostrøm Storgaard i sin mail.

Det omtalte klip et nu fjernet fra Kanal 5s presseside.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close