Lai og Mie mangler elever til sexskolen

Lai Yde og Mie Moltke er klar med gode råd til danskerne om parforhold, kærlighed og sex

Lai Yde og Mie Moltke er klar med gode råd til danskerne om parforhold, kærlighed og sex

Foto: All OverMie Moltke og Lai Yde skal i gang med at lave et program om parforhold, kærlighed og sex. Derfor søger de deltagere, der har brug for hjælp til at pifte parforholdet op.

- Lai og jeg er blevet spurgt om en fantastisk opgave til et TV-program i det nye år, og vi søger nu deltagere. Vi håber nogle af jer vil være med i dette fantastiske, sobre og lærerige program, skriver Mie Moltke på facebook, hvor hun forklarer lidt mere om, hvad programmet går ud på.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke taler ud om tantra

- Har I lyst til at booste jeres kærligheds-og sexliv og udfordre fantasien? I et individuelt tilrettelagt forløb tager kendisparret Lai Yde og Mie Moltke jer ved hånden og gør jer klogere på Jeres sexliv. I en tv-serie går Lai og Mie selv forrest, når de guider danske par på en tryg rejse hen mod et rigere og sjovere sexliv, lyder det på danserens profil.

LÆS OGSÅ: Lai og Mie: Vilde med morgensex

Programmet bliver både er smagfuldt og dybsindigt. Det handler ikke om at vise hud, eller om at overskride fjollede grænser, men om at udvikle og komme tættere på hinanden i kærlighedslivet.

LÆS OGSÅ: Se Mie og Lai i undertøj

Parret bruger sig selv og deres eget parforhold - som er ligesom alle andres - med meget arbejde, barn og travlhed. De har til tider selv fået nogen til at holde sig i hånden og blevet guidet ud af trommerummen og ind i sanseligheden og nærheden igen.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke: Sådan scorede jeg Lai

- Vi har brug for par, der kan være med til at skabe et unikt program som sætter fokus på kærlighed, parforhold og sex. Lai og Mie tilbyder efterfølgende længere forløb uden kamera til parrene så der forsat vil blive vejledning i det omfang de har tid og lyst. Der bliver fire-fem optagedage. Den tabte arbejdsfortjeneste vil blive honoreret, lyder det fra BLU, der producerer programmet.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke: Usundt forhold

Har du lyst til af få hjælp af Mie Moltke og Lai Yde, så skriv til laiogmie[snabel-a]blu.dk - og fortæl lidt mere om jer selv. Eller ring på telefon 25 30 60 72 eller 21 86 33 72.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close