Tv-kok i danse-blackout: Jeg anede ikke hvor jeg var

Gorm Wisweh fik et blackout og syntes, at lokalet vendte helt forkert under hans og Sofie Kruuses quickstep.

Gorm Wisweh fik et blackout og syntes, at lokalet vendte helt forkert under hans og Sofie Kruuses quickstep.

Foto: Claus Poulsen)

Midt under parrets indøvede quickstep fredag aften gik det grueligt galt for kokken Gorm Wisweh, der i årets Vild med dans danner par med danserinden Sofie Kruuse. Klappen gik ned, og alt det, der ikke må gå galt på dansegulvet, gik galt.

- Det føltes som om, at jeg havde et stort korthus, hvor en eller anden havde fjernet et af de nederste kort. Jeg anede slet ikke, hvor jeg var. Jeg var så fortabt. Det var noget af det mest ulækre, jeg nogensinde har prøvet, fortæller nydanseren.

Hvorfor det skete, aner han ikke.

- Jeg kan faktisk ikke forklare det. Det kan skyldes alt muligt. Vi havde tre rigtig gode danseprøver tidligere i dag, men så til generalprøven havde jeg en følelse af, at rummet vendte forkert - og den følelse fik jeg aldrig sluppet, fortæller tv-kokken.

Det er første gang, at kokken oplevede et blackout midt på dansegulvet, men følelsen kunne han alligevel genkende fra et andet tidspunkt i sit liv.

- Jeg har prøvet det før, hvor jeg var nede og ligge med stress i en kort overgang. Jeg vidste jo godt, hvad jeg skulle gøre, men min krop kunne ikke, fortæller kokken.

Efter dansen var det også et tydeligt påvirket par, der forlod gulvet. Faktisk var det så slemt for nydanseren, at parret måtte gå ind på scenen i pausen mellem programmet og afgørelsen og prøve at komme igennem dansen uden nogle forstyrrende klapper, der gik ned.

Simpelthen for, at Gorm Wisweh, med egne ord, kunne samles op igen.

- Jeg var pludselig i tvivl om alt, fortæller han ærligt.

Men det velkendte smil, som tv-kokken bærer, kommer ikke til at forsvinde på grund af en dårlig oplevelse på gulvet, lover han, og fortæller, at når alt kommer til alt, så har han kun en enkelt ting at sige.

- Tak. Det er det eneste. Det var så fuldstændig overvældende at stå der og være sikker på at skulle i omdans, men så pludselig klare skærene alligevel. Opbakningen er så rørene. Så ja, der blev knebet en tåre i dag, men det er fint.

- Jeg er bare enormt glad lige nu, afslutter han med en tydelig lettelse i stemmen.

I fredagens program blev det fægteren Patrick Jørgensen og partneren Jenna Bagge, der måtte forlade danseprogrammet, mens Gorm Wisweh og hans dansepartner Sofie Kruuse skal konkurrere mod de ni andre tilbageværende par i dette års Vild med dans.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close