Nyheder24. september 2016

Patrick og Jenna ude af "Vild med dans"

Anden gang på "Vild med dans"-gulvet blev endestationen for fægteren Patrick Jørgensen og hans partner Jenna Bagge.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bz5i0884.jpg
 Claus Poulsen

Salsa, jive, tango og quickstep stod på "Vild med dans"-menuen fredag aften. De 11 par tog hver deres tørn på det skinnede gulv i TV-studiet på Amager, før dommere og seere besluttede, at det var Lene Beier og Frederik Nonnemann samt Patrick Jørgensen og Jenna Bagge, der skulle i omdans. Og her trak Patrick og Jenna altså det korteste strå.

- Jeg er skide nervøs. Jeg skal bare give den gas. Jeg lyttede meget til dommerne. De har ramt spot on, sagde fægteren, før han skulle danse tangoen for anden gang. Patrick og Jenna var blevet belønnet med 9 point af dommerne og lagt sammen med stemmerne fra TV-seerne, rakte det altså ikke til at gå videre i årets "Vild med dans". Efter omdansen valgte seerne nemlig at sende parret ud af programmet.

- Jeg er så glad for at have været med. Det har været selvlærende, lød det fra sportsmanden.

Også Lene Beier var ærgerlig over at stå i en omdans.

- Jeg ville da ønske, at jeg ikke stod her. Men jeg danser gerne igen, fastslog "Landmand søger kærlighed"-værten, der dog endte med at gå videre.

Aftenens helt store vinder blev sangeren Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen, hvis tango til sangen "Ole Guapa" blev belønnet med imponerende 18 point og mange rosende gloser fra det rutinerede firkløver bag dommerpulten. De var da også det første par, der kunne ånde lettet op og begynde at fokusere på den kommende fredag.

Gorm og Sofie kiksede under deres quickstep, men det var seerne åbenbart ligeglade med. De valgte i hvert fald at belønne pizzabageren med nok stemmer til, at de undgik omdans - selv om de måtte tage til takke med kun otte point fra dommerne.

- Jeg har grædt lidt, fortalte Gorm med lettelse i stemmen.

Nikolaj Hübbe, Jens Werner, Britt Bendixen og Anne Laxholm havde fordelt deres stemmer således, efter deltagerne havde været på dansegulvet:

Sarah og Morten: 17 point

Laura og Michael: 17 point

Patrick og Jenna: 9 point

Søren og Karina: 12 point

Thomas og Mie: 9 point

Kirsten og Thomas: 12 point

Julie og Marc: 18 point

Mathias og Mille: 12 point

Gorm og Sofie: 8 point

Mille og Mads: 16 point

Lene og Frederik: 11 point

Nyd flere fotos fra "Vild med dans":

"Vild med dans"-galleri: Se deres trusse-kiks

Sponsoreret indhold