Carolines svære tid: Trøstet af Serena

Rigtige venner hjælper i modgang – og det gjorde verdens bedste tennisspiller, Serena Williams, 37, for Danmarks bedste, Caroline Wozniacki, 28.

Rigtige venner hjælper i modgang – og det gjorde verdens bedste tennisspiller, Serena Williams, 37, for Danmarks bedste, Caroline Wozniacki, 28.

(Foto: MEGA)

Det er ikke rart at få at vide, at kroppen ikke virker, som den skal. Især ikke, når man er blandt verdens bedste tennisspillere og bare 28 år gammel.

Alligevel kæmper Caroline Wozniacki i disse dage for at genvinde sin største titel i Australian Open, efter hun sidste år fik diagnosticeret leddegigt.

Heldigvis stod verdens bedste tennisspiller, Carolines nære veninde Serena Williams, klar til at give gode råd til sin danske konkurrent.

– Bare at lytte til hendes erfaringer har været en stor inspiration for mig.

Hun er utrolig, fordi hun fik et barn og med det samme kom tilbage og spillede, fortæller Wozniacki ifølge Tennis World USA.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

View this post on Instagram

🇩🇰🇺🇸

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

(Foto: Instagram (Caroline Wozniacki))

På et pressemøde i Australien afslørede Caroline også, at den nyligt overståede vinterpause hjalp hende igennem sygdomstristessen.

Her slappede hun af på Jomfruøerne og Maldiverne, men en tur til Premier League-fodbold i Liverpool husker hun stærkest.

– De har fantastiske burgere lige uden for stadion. Der er en kæmpe kø, men der var fritter og alt muligt lækkert, afslørede den smilende sportspige.

Med på burgertur på Anfield Stadium i Liverpool var selvfølgelig danskerens kæreste, den pensionerede basketballkæmpe David Lee på 35 år. (Foto: Instagram (Caroline Wozniacki))

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close