Troede, hunden var dødssyg: Der var dog tale om noget HELT andet

En hundeejer var så bekymret, at hun ikke kunne sove.

28-årige Charlie Oliver fra britiske Northampton var nemlig overbevist om, at hendes firbenede ven var alvorligt syg.

Hunden – en syv måneder gammel cockerspaniel ved navn Spud – kastede op og var helt ved siden af sig selv. Og det lignede slet ikke den ellers så livlige hvalp.

Artiklen fortsætter under billedet...

Spud er glad for godbidder - lidt for glad tilsyneladende. Foto: Privat

Det skulle dog vise sig, at der var en ganske enkel forklaring på hele mavepinen. Spud havde nemlig fået poterne i en hel del godbidder.

Helt præcist havde den hundesultne hundehvalp spist intet mindre end 35 kæmpe Dental Treats-godbidder, og dét skal som bekendt give ondt i maven.

Den bekymrede hundeejer opklarede mysteriet en sen nattetime i november, da hun endnu engang ikke kunne sove af ren og skær bekymring.

Artiklen fortsætter under billedet...

Spud så noget skyldig ud - og med god grund! Foto: Privat

- Da jeg kom nedenunder, opdagede jeg godbid-æsken i hans kurv. Papiret var godt gemt i hans hundetæppe. Jeg tænkte bare “din lille lømmel”, fortæller ejeren ifølge Mirror.

Og så kunne hun hurtigt lægge to og to sammen. Eller nærmere 35. For det var præcist det antal Dental Treats-godbidder, som Spud havde fortæret i al hemmelighed. Og der var altså ikke tale om de små kødben. I stedet havde den ivrige hvalp sat tænderne i 35 af de store godbidder. Og så var der altså dømt mavepine – og ingen godbidder i meget lang tid.

Det er bestemt ikke første gang, at en hunde-appetit har ramt medierne. De fleste husker formentlig historien om hunden, der åd ni sokker. Eller historien om Brians labrador, der spiste hele sin hundesnor på 15 minutter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close