Kendte 20. september 2020

Brians madglade labrador åd sin hundesnor på blot 15 minutter

En tilsyneladende sulten labrador gjorde kål på sin hundesnor på 15 minutter, og så gik turen ellers til dyrlægen
(Foto: Privat)

Er du den lykkelige ejer af en labrador, ved du, at den har en rasende appetit og en mave, der er stort set umulig at mætte.

Men vidste du også, at den har hang til hundesnore? Nej vel…?

Men lige netop denne labrador spiser altså det meste – og forleden kom turen så til dens hundesnor, der blev fortæret på bare 15 minutter.

Dog er hundesnor ikke hundemad, så efter måltidet blev hunden hastet på hospitalet, hvor dyrlægerne sørgede for at få den gennemtyggede hundesnor ud af hundens mavse igen.

Det skriver det britiske medie Metro.

Hundens ejere Brian og Christine Hillman fortæller, at deres elskede labrador på syv år, Max, godt nok elsker det meste, men at de aldrig havde troet, at den ville sætte tænderne i sin snor.

Men under en køretur var snoren pludselig væk – og ejerne kunne hurtig konkludere, at snoren altså var havnet i Max’ mave.

Derfor gik turen nu til dyrlægen, hvor Max fik et middel, der fik ham til at kaste op. Og vupti! Så kom snoren til syne. Dog i noget mindre dele end før.

- Denne sag viser bare at nogle hunde, især labradorer, vil spise stort set alt, siger en dyrlæge ifølge det britiske medie.

Brian og Christine fortæller, at Max var en smule utilfreds bagefter, men at han heldigvis er helt sig selv igen – og stadig evig lækkersulten.

- Han er altid ude efter sokker og undertøj fra vaskemaskinen, men han bider kun hul i dem, han har aldrig spist dem. Så vi havde aldrig i vores vildeste fantasi troet, at han ville gøre noget så skørt som at spise sin hundesnor, fortæller de forbløffede hundeejere.

 

 

Sponsoreret indhold