Nyheder 23. januar 2009

Trine Michelsen: Bankrøverens farvel

Ekskæresten Rodrigo ”Dio” Oberreuter dukkede op med en stor buket blomster i modellens yndlingsfarve, da Trine fredag blev bisat fra Frederiksberg Kirke
Af af

Blandt de mange celebre navne, dukkede også lidt af en overraskelse op, da Trine Michelsen fredag eftermiddag blev bisat fra Frederiksberg Kirke.

Den tidligere bankrøver Rodrigo "Dio" Oberreuter var Trines store kærlighed først i 90'erne, og selv om forholdet endte skævt, så valgte den flotte chilenskfødte mand alligevel at møde frem med en stor buket som en flot gestus til sin tidligere kæreste.

Andre kendisser som Lars von Trier, Søren Fauli og Dennis Knudsen havde også valgt at trodse blæst og gråvejr for at vise den sidste respekt ved bisættelsen, der i vid udstrækning var planlagt af Trine Michelsen selv.

Mellem salmerne "Fred hviler over land og by", "Se nu stiger solen" og "Sov sødt barnlille", blev der også plads til musikalske indslag med Peter Frödin og Palle Mikkelborg.

Elton John var ikke live, men til gengæld blev der spillet hele to numre med en af Trines yndlingskunstnere - og det var også til tonerne af Elton John, at Trine blev båret ud af kirken af blandt andre Ole Michelsen og hendes bedste veninde, den tidligere fitness-dronning Lisser Frost Larsen.

Trine skal efterfølgende begraves på Gentofte Kirkegård.

Sponsoreret indhold