Nyheder20. januar 2009

Trine Michelsen: Kæreste med bankrøver

Fotomodellen var langtfra heldig med sine kærester. Forholdet til ”Dio” alias Rodrigo Oberreuter blev et af de længere – og mest opsigtsvækkende
Af af
Mændene stod i kø, men Trine Michelsen havde det ikke nemt med kærligheden. – De går i seng med en sexet fotomodel, men vågner op med Trine, som hun selv udtrykte det med et stort grin. Hun kendte dog ”Dio” i 8-9 år og havde et længere kæres
Mændene stod i kø, men Trine Michelsen havde det ikke nemt med kærligheden. – De går i seng med en sexet fotomodel, men vågner op med Trine, som hun selv udtrykte det med et stort grin. Hun kendte dog ”Dio” i 8-9 år og havde et længere kæresteforhold til bankrøveren
 Foto: SE og HØR

Det vakte i den grad opsigt, da smukke Trine Michelsen i 1990 fortalte om sin nye kærlighed. Rodrigo "Dio" Oberreuter var nemlig nok noget af en charmetrold, men også en forhærdet bankrøver.

Den chilenskfødte 25-årige kæreste var dengang næsten lige så kendt som fotomodellen efter sit væbnede oktober-røveri 2 år tidligere mod en pengetransport på Strøget i København. Efter røveriet flygtede "Dio" til Brasilien, men meldte senere sig selv til udlevering og afsoning i Danmark med hjælp fra et reportagehold fra Danmarks Radio.
Måske på grund af sin lækre kæreste, gættede 24-årige Trine selv under et af sine ugentlige besøg i Statsfængslet i Vridsløse.

Ville giftes med Dio
Her hyggede parret sig med højt belagt smørrebrød og masser af slik og chokolade. Trine vidste godt, at omverdenen så skævt til forholdet, men mente at have fundet ind til meget mere end den kolde og hårde forbryder, som offentligheden kendte.

Parret havde allerede kendt hinanden i nogle år, og i 1992 proklamerede de begge meget lykkelige, at de ville giftes, når "Dio" kom ud af fængslet. Det var på en computerudstilling i Odd Fellow Palæet, hvor Trine underholdt, og bankrøveren nød sin orlov hver tredje uge.

Der blev kysset og krammet, og "Dio" forsikrede, at han ikke havde det mindste imod, at kæresten optrådte bar foran sine mandlige fans.
Forholdet blev dog straks mere anstrengt, da "Dio" blev en fri mand og parret skulle få hverdagen til at fungere. Trine havde kendt ham i 8-9 år, men i 1992 var det definitivt slut.

Sponsoreret indhold