Nyheder 12. februar 2017

Trine Dyrholm savnede sex

I sine år som singlekvinde savnede den talentfulde "Arvingerne"-skuespillerinde at være rigtig tæt på et andet menneske – og en stor overarm.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

44-årige Trine Dyrholm danner på 11. år par med Britt Bendixens søn, koreograf og teaterinstruktør Niclas Bendixen, og sammen har de sønnen Aksel på otte år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men få år før, hun blev indtroduceret for svigermor Britt, havde Trine aldrig forestillet sig at skulle sidde i den situation, som hun sidder i nu.

I 2000 gjorde den prisvindende skuespillerinde det forbi med sin daværende kæreste og tog hul på et langt kapitel som single.

Seks år senere begyndte savnet efter tosomheden dog at melde sig i den dengang 33-årige tidligere "Melodi Grand Prix"-vinders liv.

– Jeg savner en tæt forbindelse til et ordentligt menneske. Jeg savner regelmæssig sex, og jeg savner en stor overarm, der passer på mig, sagde hun i 2006 i et stort interview med Eurowoman.

Derfor lød nytårsforsættet dengang på at møde en mand.

– Nu er jeg ved at være klar til at møde en igen. Jeg leder ikke efter nogen, men jeg er åben for muligheden. Jeg vil da gerne have en kæreste, jeg vil bare ikke bo sammen med ham. Man kan leve et liv på mange måder, og det er ikke nødvendigvis det eneste rigtige at blive gift og få børn og alt det. Jeg kunne godt forestille mig at have børn. Men jeg kan lige så godt forestille mig ikke at have nogen, lød det på det tidspunkt fra Trine Dyrholm.

Heldigvis fandt Trine Dyrholm både kærligheden og fik en søn. Læs det store portræt af Trine Dyrholm i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold