Nyheder22. oktober 2021

Tragisk filmulykke: Alec Baldwin dræber filmfotograf

Under indspilningen af en ny film har skuespilleren Alec Baldwin skudt to personer. En kvinde har mistet livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hutchins_0.png
 Instagram

Det var en pistol, der skulle være rekvisit i den kommende Western-film ”Rust”, der blev affyret under optagelserne og dræbte en kvinde og sårede en mand.

I en udtalelse bekræfter Santa Fe Sheriff´s office, at det er verdensstjernen Alec Baldwin, der både er med i og producerer filmen, der har affyret våbenet.

- Vi kan bekræfte, at to personer er blevet skudt på ”Rust”-settet. Halyna Hutchins, 42 fotografinstruktør og Joel Souza, 48, instruktør, blev skudt af en pistol affyret af Alec Baldwin, lyder det i udtalelsen ifølge The Guardian.

Halyna Hutchins blev med det samme transporteret i helikopter til universitetshospitalet New Mexico. Men her stod hendes liv ikke til at redde, og hun blev senere erklæret død.

Joel Souza blev i ambulance transporteret til det nærmeste hospital, hvor han blev behandlet for sine skader. Instruktøren er nu udskrevet.

- Efterforskningen forbliver åben og aktiv. Ingen sigtelser er endnu blevet indgivet i forbindelse med ulykke.

Politiet fortæller ydermere, at Alec Baldwin frivilligt har indvilget i at snakke med efterforskerne, og efter han snakkede med dem, forlod han stationen.

Halyna Hutchins var en 42-årig filmfotograf. Og hun blev set som et utrolig lovende talent i filmbranchen.

- Jeg er så ked af at miste Halyna. Og så rasende over, at det kunne ske på et set. Hun var et strålende talent, som var engageret i kunst og film, skriver Arhcenemy direktør, Adam Egypt Mortimer på Twitter.

Hyldesterne strømmer ind på de sociale medier, og flere fremtrædende filmfolk hylder den nu afdøde filmfotograf.

Hutchins har også selv været aktiv på de sociale medier i forbindelse med filmen, hvor hun i sit seneste opslag beskriver fordelene ved at optage en westernfilm.

I 1993 mistede Brandon Lee – søn af Bruce Lee livet, da en pistol blev affyret på sættet. Det var her meningen, at der skulle være løst krudt i pistolen. Men på frygtelig vis sad der stadig en kugle i pistolen.

Sponsoreret indhold