Nyheder 9. maj 2016

Peter A.G. i "Toppen af poppen": Det bliver udfordrende

Til efteråret er TV2 klar med en ny omgang af succesprogrammet ”Toppen af poppen”, og den musikalske alderspræsident Peter A.G. er spændt på at åbne op for sit privatliv på TV

Toppen af poppen 2016

Peter A.G. er lige nu i gang med optagelserne til den nye omgang ”Toppen af poppen”, og forsangeren fra ”Gnags” har haft mange overvejelser omkring deltagelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er spændt på, hvordan jeg klarer at have et fjernsyn efter mig i en uge. Det bliver en udfordring, fordi jeg er meget privat. Jeg går meget i min egen verden, fortæller sangeren i et interview til TV2.

[node:aller-related-content]

Sammen med Fallulah, Lau Højen, Hanne Boel, Ida Corr, Djämes Braun og Troels Gustavsen skal Peter A.G. fortolke deres forskellige hits.

– Jeg glæder mig til at være sammen med folk, som arbejder med det samme, fordi det at være sangskriver er i virkeligheden et enormt ensomt job. Man går rundt i sin egen verden, og det er også det fede ved det. Men jeg har altid misundet, når guitaristerne og bandet har de der jamsessions, for det kan vi ikke rigtigt. Men nu kan vi have en jamsession for sangskrivere, hvor vi kan udveksle med hinanden, siger Peter A.G.

Sponsoreret indhold