Nyheder22. marts 2017

Sarah Grünewald scorer nyt TV-job

Den populære ”Vild med dans”-værtinde Sarah Grünewald har scoret et nyt job på TV 2 Zulu. Her skal hun være vært på ”Comedy Fight Club”, hvor seks ”ukendte” komikere dyster om at få det helt store gennembrud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1sarah.jpg
 (Foto: All Over Press)

Vi kender hende som den altid smilende og altid veloplagte værtinde i ”Vild med dans”.

Og nu vender hun heldigvis snart tilbage i dit TV.

33-årige Sarah Grünewald har nemlig sagt ja til et job som værtinde på ”Comedy Fight Club”, hvor seks ”ukendte” komikere dyster om at få det helt store gennembrud.

- Jeg glæder mig til, at komikerne sprænger rammerne for komik. Det mest sexede i verden er at arbejde med mennesker, der er gode til deres fag, og nu får jeg lov til at arbejde med seks sjove komikere, som alle kan deres kram, udtaler Sarah Grünewald ifølge BT i en pressemeddelelse.

Programmet, der ikke har kørt siden 2010, havde tidligere Pelle Hvenegaard ved roret, og det var gennem ”Comedy Fight Club”, at komikertalenter som Thomas Warberg, Simon Talbot og Nikolaj Stokholm blev udklækket.

Nu står seks nye, håbefulde komikere klar til at indtage scenen i håbet om det helt store gennembrud. I den nye sæson er det Ane Høgsberg (der vandt Årets talent ved Zulu Comedy Galla 2016), Frederik Rosgaard, Søren Dürr, Natasha Brock, Mikkel Klint Thorius og Jakob Svendsen, der kæmper om at få flest til at grine.

Hverken TV 2 eller Sarah Grünewald har afsløret, om hun også vil være værtinde, når ”Vild med dans” vender tilbage til efteråret.

Se billeder af den smukke TV-værtinde i galleriet herunder:

Super sexede Sarah Grünewald

Sponsoreret indhold