Nyheder 28. juni 2018

Her kan du heppe: Tivoli inviterer til kæmpe fodboldfest

Tivoli i København viser VM-braget Danmark-Kroatien på storskærm
Foto: All Over Press

En landskamp ER bare bedre, når den vises på storskærm, og man kan heppe sammen med en masse danske foldboldfans. 

Det er Tivoli godt klar over, og derfor inviterer forlystelsesparken til et brag af en fodboldfest, når Danmark på søndag møder Kroatien i ottendedelsfinalen. 

Der er plads til 10.000 fodboldfans i Tivoli, og billetterne - der er gratis - kan sikres efter først til mølle-princippet fra i dag kl. 15. 

Når de danske fodboldrenge løber på banen i den russiske by Nizhny Novgorod, kan du altså heppe med fra Plænen i Tivoli, hvor kampen mod Kroatien vises på en 32 kvadratmeter stor skærm. 

Du kan sikre dig en gratis billet til fodboldbraget på Tivoli.dk fra kl. 15. Du kan maksimalt bestille fire billetter. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: Christoffer Anias Sandager

Stemningen kommer til at være i top, når Tivoli viser Danmark-Kroatien på storskærm på søndag. Foto: Christoffer Anias Sandager

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra fodboldfans, der gerne vil have et sted at mødes for at se Danmarks VM-kampe. Det er derfor superfedt, at det nu kan lade sig gøre. Fodbold fungerer bare allerbedst i selskab med andre fodboldfans. Søndag bliver en stor dag og vores råd til alle er at komme i god tid, så man kan sikre sig en god plads på Plænen eller bag Det store springvand, hvor vi også sætter en storskærm op. Og festen bliver næppe mindre af at 10.000 som har sikret sig en fribillet fra klokken 15:00 kommer frit ind i Tivoli, udtaler Torben Plank, der er pressechef i Tivoli, i en pressemeddelelse. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold