Nyheder20. september 2014

Tine Baun: Det var ikke en positiv oplevelse

Badmintonspilleren havde problemer med nerverne i fredagens dans
Af af
Frederik Nonnemann og Tine Baun er taknemmelige for, at de kan danse igen næste fredag.
Frederik Nonnemann og Tine Baun er taknemmelige for, at de kan danse igen næste fredag.
 Foto: Claus PoulsenKroppen var fyldt med nerver, da Tine Baun og Frederik Nonnemann skulle have afgjort deres videre skæbne i "Vild med dans" fredag aften. For efter dommerne havde i dømt parret aftenens laveste point, kunne de kun krydse fingre for, at seerne var med dem, og stemte dem videre.

- Der var en masse nervøsitet i aften, men der er ikke andet at gøre, end at forberede sig på omdansen, og sige: "Okay, vi har fået lavest karakterer, så sandsynligheden, for at vi ryger i omdans, er ret stor", forklarer Frederik Nonnemann til SE og HØR og tilføjer, at han var lettet over, at seerne stemte dem videre i programmet.

- Det var dejligt, smilede et lykkeligt og lettet par, da danserne efter fredagens program mødte pressen.

- Jeg var nervøs og fik ikke helt det ud, som jeg ved, vi kan, og det var rigtig ærgerligt, at jeg ikke havde en positiv oplevelse, men på den anden side er det første gang, så der er mulighed for forbedring, lød det fra badmintonspilleren.

Og næste fredag er de værste premierenerver formentlig forsvundet, så de kan danse op til deres bedste.

- Vores dans i aften gik ikke lige så godt som i træningslokalet. Men vi synes selv, det var godt på mange områder og ikke så dårligt, som dommerne mente, siger Frederik.

Og heldigvis for parret var seerne med dem, så de undgik omdans, og næste fredag er de igen klar til at dyste sammen med de øvrige ti par, der står tilbage i programmet.

LÆS OGSÅ: Thomas Wivel er ude

LÆS OGSÅ: Joye Moe klar til "Vild med dans"

Sponsoreret indhold