Joey Moe er klar til "Vild med dans"

Joey Moe optræder med sit store hit til fællesdansen i \

Joey Moe optræder med sit store hit til fællesdansen i "Vild med dans" i aften.

Foto: Thomas LaursenJoey Moe byder op til fællesdans i aften, når det andet program i den 11. sæson af "Vild med dans" bliver skudt i gang i aften klokken 20.

Hitmageren skal nemlig synge sin single "Million" live i studiet, når de seks dansere, der var i kamp sidste fredag, skal optræde i en fællesdans.

Før og efter skal Paprika Steen & Mads Vad, Ditte Ylva & Morten Kjeldgaard og USO & Jenna Bagge vise deres evner i en cha-cha-cha, mens Tine Baun & Frederik Nonnemann, Thomas Wivel & Katrine Bonde og Besir Zeciri & Mie Moltke skal vise, hvordan man danser vals.

Det par, der får færrest point af dommerne sammenlagt med seernes stemmer, skal ud i en omdans, hvor de skal dyste mod Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen, som endte i omdans i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Se bookmakernes bud på, hvem der bliver stemt ud i aften

Og danserne kan næsten ikke vente med at komme på gulvet. I sidste uge var det en træt men spændt Paprika Steen, der mødte pressen.

- Jeg er helt udmattet og ville rigtig gerne have danset i dag. Nu er man her, og så er det træls, man skal vente en uge, sagde Paprika sidste fredag.

Ventetiden havde dog givet skuespilleren mulighed for at se, hvad de andre dansere kunne.

- Jeg kan ikke rigtig sige noget om dem, der dansede vals, for det har jeg ikke selv prøvet. Men jeg synes, dem der dansede cha - cha- cha var vildt gode. Først tænkte jeg: "Åh nej, de er alle sammen bedre end mig, og så tænkte jeg bagefter: "Nej, hold nu op Paprika, vi skal jo nok gøre det godt", og jeg har en god lærer i Mads Vad, og vi har det sjovt og dejligt sammen, fortalte Paprika.

Du kan følge dansernes kamp i aften klokken 20 på TV2.

LÆS OGSÅ: Se Medinas vise det halve bryst

LÆS OGSÅ: Her er de 12 par

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close