Nyheder11. maj 2017

Tina Müller overrasker: Siger alligevel ja til Århus

Den populære TV-vært Tina Müller havde egentlig takket nej til at rykke med DR Sporten til Århus. Men nu er hun altså vendt på en tallerken
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-54775.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Da det sidste år blev meldt ud, at DR Sporten skal rykke fra København til Århus, betød det også mange gisninger om, hvem der følger med, og hvem der stopper på DR.

En af dem, der meldte ud, at det nu var slut med at se hende på skærmen for DR Sporten, var Tina Müller, der altså i første omgang ikke ville flytte med til Jylland.

Men nu har den populære TV-vært altså skiftet mening.

På sin Facebook-profil skrev hun onsdag, at hun nu alligevel har takket ja til at fortsætte på DR - også selvom det betyder en flytning på tværs af Kattegat.

- Min mavefornemmelse har råbt og skreget, at jeg jo er tosset med sport, og at det ikke ville være rigtigt at forlade det, der fylder så enormt meget i min tilværelse, både arbejdsmæssigt og privat, skriver hun blandt andet.

I sidste ende valgte den smukke sportsjournalist altså at følge mavefornemmelsen.

Det samme har DR Sportens andre journalister, og det kommer desværre til at betyde et farvel til nogle af dem.

Søren Reedtz og Jens Jacob Juulsager har begge takket nej til at flytte med.

Peter Møller fortsætter hos DR Sporten i Århus, men familien bliver boende i København.

Hos Tina Müller er frustrationer over udflytningen altså nu vendt til glæde, og hun ser nu frem til at blive en del af "Smilets by" igen.

- Jeg skal endnu engang have udforsket Smilets By. Kort sagt, jeg glæder mig til, at der blvier fløjtet op til en ny kamp!, skriver hun.

Du kan se hele hendes opslag herunder:

I galleriet herunder kan du se flere billeder af den smukek TV-vært:

Tina Müller 08.01.2017

Sponsoreret indhold