Nyheder4. november 2013

Tina Lund får venindebesøg i Dubai

Den hotte Sarah Louise Christiansen har taget familien med til varmen for at besøge sin veninde
Af af
Tina Lund har fået besøg af sin gode veninde i sit nye hjemland, Dubai
Tina Lund har fået besøg af sin gode veninde i sit nye hjemland, Dubai
 Foto: Thomas LaursenNår det danske, våde og kolde efterårsvejr raser udenfor, er det skønt at kunne besøge veninder, der har bosat sig varmere og mere eksotiske steder i verden. For tiden nyder den barmfagre modeblogger Sarah Louise Christiansen godt af, at hendes veninde, ridepigen Tina Lund, er flyttet til Dubai med sin lille familie.

Læs om Sarah Louises frygtelige hemmelighed

Under fredagens morgenmadshygge tog Sarah Louise og manden, Michael Nymann Handryciak, en spontan beslutning.

- Det har været en vild morgen, for under morgenmaden besluttede vi os for at tage til Dubai for at besøge et vennepar. Og så gik det ellers stærkt. Billetter og forsikringer skulle bestilles, der skulle pakkes, hentes pas på Borgerservice og så af sted. Nu sidder vi i taxaen. Første rejse med to små. Vi er ligeglade. Vi gør det bare, skrev Sarah Louise på sin blog.

Siden er der blevet hygget med shopping, middage og sightseeing i Dubai. Tina Lund og fodbold-gemalen, Allan Nielsen, bor i Dubai med deres lille søn, Louis, der bare er én dag ældre end Sarah Louises søn, Albert.

Tina Lund og Allan Nielsen flygter til Dubai

Ud over sin mand og den et-årige Albert har den modebloggende mor også taget lille Åse Alma, der endnu ikke er fyldt to måneder, med til varmen.

Læs mere om Sarah Louises tur til Dubai på hendes blog

Sponsoreret indhold