Nyheder7. juni 2013

Sarah Louise: Afslører grufuld hemmelighed

Kvinden bag det forførende smil bærer rundt på en rædselsfuld oplevelse
Sarah Louise Christiansen blev bedøvet og voldtaget, men meldte aldrig gerningsmanden til politiet.
Sarah Louise Christiansen blev bedøvet og voldtaget, men meldte aldrig gerningsmanden til politiet.
 Foto: Mikael RieckPå overfladen har Sarah Louise Christiansen det hele.

Hun har en kæreste, hun er glad for, hun er blevet mor og karrieren som bl.a. modelbureau-ejer kører derudaf.

Fik du set Sarah Louises nye hår?

Men sådan har det ikke altid været.

Sarah Louise Christiansen vælger nu at stå frem og dele en af sit livs værste oplevelser med omverdenen. Følgende citat er fra hendes blog, hvor hun har beskrevet, hvordan hun på en bytur for nogle år siden efter to glas champagne får det dårligt. Hun vil hjem, men A som hun følges med, har helt andre planer.

- Jeg ligger i en seng uden tøj på, med A oven på mig. Jeg tænker, at han skal stoppe, men jeg kan slet ikke bevæge mig, skriver hun på sin blog.

Sarah Louise Christiansen voldtaget

A, som hun har mødt nogle uger forinden har hældt noget i hendes drink, som bedøver modellen.

- Mit hjerte hamrer med tusind i timen, men jeg kan stadig ikke bevæge mig. Det var en meget ubehagelig angst-agtig fornemmelse, at kunne tænke og vil handle, men ikke være i stand til at flytte sig. Jeg ligger bare og venter på min krop vil, hvad jeg vil, nemlig løbe ud derfra. Aftenen vender langsomt tilbage og jeg ligger bare og græder. A bevæger sig søvnigt ved siden af mig, og jeg tænker bare, hvad fanden er der sket. Som en plade, der er gået i hak, spiller jeg aftenen igennem. Jeg aner ikke hvordan jeg er kommet hjem, hvor vi har været eller hvor jeg er, men jeg ved med 100% sikkerhed, at det glimt med ham oven på mig, IKKE er noget jeg har indvilget i. Langsomt går det op for mig, at jeg er blevet udsat for Drug-rape. Han må have puttet noget i mit glas, for 2 glas champagne, slår ikke en ud på den måde og den lammer da slet ikke ens krop!!, skriver hun videre.

Sarah Louise Christiansen kommer endelig væk fra A. Hun er i dag kommet videre, men kan stadig vågne efter at have drømt om voldtægten og have det dårligt i nogle dage derefter.

Der er også hemmeligheder i Charlotte Bircows familie

Hun meldte aldrig sin voldtægtsmand. Men nu er der kommet en ny lov, som giver højere straffe til voldtægtsmand, der bedøver deres offer, og det er derfor, hun har skrevet om det på sin blog.

Du kan læse Sarah Louises historie i sin fulde længde på hendes blog her.

Sponsoreret indhold