Nyheder27. september 2016

Tina Bilsbo: Jeg har haft 4 gange så mange sexpartnere som dig

I tirsdagens udgave af ”4-Listen: Det vi siger om løgn” forsøger skuespiller Anne Sofie Espersen og TV-vært og forfatter Tina Bilsbo at finde frem til, hvor mange sexpartnere de har haft. Og de kommer frem til, at Tina Bilsbo har haft hele fire gange så mange sexpartnere som Anne Sofie Espersen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexpartnere_1.jpg
 (Foto: Kanal 4)

Hvor mange har du været sammen med?

Sådan lyder spørgsmålet i tirsdagens udgave af ”4-Listen: Det vi siger om løgn”. Her forsøger Anne Sofie Espersen og TV-vært og forfatter Tina Bilsbo at finde frem til, hvor mange sexpartnere de har haft.

Og vi kan roligt slå fast, at de ikke har været sammen med lige mange – langt fra faktisk.

- Kan jeg få en tænkepause, mens jeg tæller, lyder det straks fra forfatter og TV-vært Tina Bilsbo, inden at Anne Sofie Espersen ikke har brug for så lang tid til at komme med svaret.

- Jeg kan så sige, at jeg har været sammen med fem. Det var sørme ikke mange, udbryder Anne Sofie Espersen, inden de i fællesskab forsøger at finde ud af, præcis hvor mange Tina Bilsbo har hygget sig med.

Du kan se klippet, hvor de to kvinder snakker om deres knald, i videoen herunder. Hele programmet – hvor de også taler om orgasmer og under sex og hvor meget de lyver – vises på Kanal 4 tirsdag klokken 21.00.

Sponsoreret indhold