Nyheder 8. maj 2014

Anne Sofie Espersen på boligjagt

Søger stor lejlighed
Af af
Anne Sofie Espersen er på boligjagt.
Anne Sofie Espersen er på boligjagt.
Foto: All Over PressSkuespiller Anne Sofie Espersen er på boligjagt, annoncerer hun mandag på Twitter.

- Kære Twitter land. Vis hvad du kan! Søger akut bolig til vores store familie. Er boligløse fra Maj!! Min 5 værelser. Kbh K,Ø og 2900, skriver skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Anne Sofie Espersen smager tyreklunker

Tweetet blev lagt ud omkring klokken ni mandag morgen, og da SE og HØR fik fat i Anne Sofie Espersen var hun allerede ude at kigge på en lejlighed.

- Det er ikke noget, jeg ønsker at gå i dybden med. Vi har haft et tidsbegrænset lejemål og skal nu finde noget andet, siger Anne Sofie Espersen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Lene Espersen: Jeg kan ikke måle mig med Anne Sofie

Hun er på jagt efter en større lejlighed.


Anne Sofie Espersens nye lejlighed skal have en vis størrelse, så der kan være lejlighedsvis plads til hendes tre børn og Mark Linns to børn på samme tid. (Foto: All Over Press)

- Der skal være plads til mig, min kæreste og mine tre børn, siger Anne Sofie Espersen til SE og HØR, inden hun ringer af og fortsætter boligjagten.

LÆS OGSÅ: Anne Sofie Espersen kronraget

Anne Sofie Espersen bor sammen med kæresten, musikeren Mark Linn.

Hun har tre børn fra ægteskabet med skuespilleren Søren Byder, og Mark Linn har to børn fra et tidligere forhold, så der skal kunne være plads til syv i den kommende lejlighed, når både Anne Sofie Espersen og Mark Linn har børnene hos sig.

LÆS OGSÅ: Anne Sofie Espersen udsat for voldsom mobning

Sponsoreret indhold