Nyheder 5. februar 2015

Tillykke til kronprinsesse Mary

Galleri: I dag fylder danskernes kommende dronning 43 år
Af af

Tillykke til kronprinsesse Mary
I dag den 5. februar fylder kronprinsesse Mary 43 år. Danmarks kommende dronning bliver sikkert fejret godt af sin mand, kronprins Frederik, og deres fire børn, Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

LÆS OGSÅ: Galleri: Vincent og Josephine fylder fire år

Mary og Frederik mødte hinanden under OL i Sydney i Australien, og parret blev gift ved et kæmpe bryllup den 14. maj 2004 i Københavns Domkirke. Efterfølgende var der fest på Fredensborg Slot og bryllupsrejsen gik til Zanzibar i Tanzania.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Mary fejrede sit gudbarn

Det er blevet til en stor lykkelig familie for Mary, der den 15. oktober 2005 fødte prins Christian. To år senere - den 21. april 2007 kom prinsesse Isabella til verden, men det var ikke nok med to børn for kronprinseparret. Den 8. januar 2011 fødte Mary nemlig tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine.

LÆS OGSÅ: Kom helt tæt på kongefamilien

Ellers har Mary travlt med en række protektioner, som blandt andet tæller Børnehjælpsdagen, Copenhagen International Fashion Fair, Dansk Flygtningehjælp, Hjernesagen, Hjerteforeningen, Mødrehjælpen og mange flere. Hun er desuden meget aktiv i Mary Fondens kampagner, som øger fokus på mobberi og trivsel, vold i hjemmet og ensomhed.

Sponsoreret indhold