Tillykke til Vincent og Josephine

Mary og Frederiks tvillinger fylder fire år. Her er de på Cayx i Frankrig sidste sommer.

Mary og Frederiks tvillinger fylder fire år. Her er de på Cayx i Frankrig sidste sommer.

Foto: All Over Press
Det er fire år siden, at prins Vincent og prinsesse Josephine kom til verden på Rigshospitalet i København til stor glæde for Kronprinsparret og resten af den kongelige familie. Og Frederik jublede, som han også gjorde ved prins Christian og prinsesse Isabellas fødsler, naturligvis, da han skulle fortælle omverdenen, at der var kommet to nye ansigter til familien - og at Mary havde gjort det godt.

LÆS OGSÅ: Kom helt tæt på kongefamilien

Sidenhen er tvillingeparret blevet to små darlings hos det royale Danmark, der knuselsker de søde søskende. I sommer var de med far, mor og deres to store søskende på Grønland, hvor de også charmerede sig ind i de grønlandske hjerter med deres spilopper og gode humør.

De var også med hele familien på Cayx i sommer, da deres bedstefar, prins Henrik, skulle fejre 80-års fødselsdag i det franske - og det ville han naturligvis gerne dele med hele familien - inklusiv Josephine og Vincent.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Mary fejrede sit gudbarn

Endnu tidligere på året var tvillingerne også ude i sneen, da Mary og Frederik havde familien med på skiferie i Schweiz. Og der fik både Vincent og Josephine begge nydt kulden og havde det sjovt.

I dag kan de så fejre fødselsdag - sikkert med masser af gaver og en hel del sjov.

LÆS OGSÅ: Madeline gravid igen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close