Nyheder 16. april 2015

Tillykke, Margrethe: Se alle de skøre og sjove billeder af fødselslaren

I dag fylder vores allesammens Daisy 75 år
Af af

Tillykke, Margrethe: Her er 25 ting, du – måske – ikke vidste om dronningenI dag går Dannebrog til tops mange steder landet over, for ingen ringere end selveste dronning Margrethe fylder år. Og faktisk kan vores allesammens Daisy i dag fejre sin 75 års fødselsdag, så mon ikke familien forkæler hende med bunkevis af gaver og lækkerier til ganen?

Faktisk er dronningen allerede blevet fejret i godt og vel en uge. Festlighederne begyndte onsdag den 8. april i Musikhuset Aarhus, hvor Margrethe og resten af den kongelige familie lod sig underholde af et kæmpe show, hvor Nikolaj Lie Kaas styrede løjerne.

Onsdag den 15. april var der så dømt gallataffel på Christiansborg Slot, hvor blandt andre regeringens medlemmer deltog. Desværre deltog prins Henrik ikke, da han er syg. Han kommer heller ikke til at være med i dag - på Daisys helt store dag.

LÆS OGSÅ: Den svenske dronning kvæstet på skitur

Klokken 12 vil Dronningen, traditionen tro, vinke sammen med resten prins Henrik og co. fra balkonen på Christian VII's Palæ på Amalienborg. En halv time senere kører Margrethe sammen med sine to sønner i karet fra Amalienborg til Københavns Rådhus, hvor der holdes reception.

Festlighederne slutter kl. 20.00 på Fredensborg Slot, hvor Daisy vil sætte tænderne i en overdådig middag omgivet af sin store royale familie.

LÆS OGSÅ: En hel by synger for Margrethe

SE og HØR ønsker tillykke med den store dag og har i dagens anledning samlet et stort galleri med alle de skøre og sjove billeder fra dronningens lange liv.

Se billederne her:

Sponsoreret indhold