Nyheder 30. marts 2016

Til påskefrokost med City-singlerne - se deres frække gækkebrev

Påskefrokost med City-singlerne
Foto: Thomas S. Laursen

Allerede efter det første nip af den gyldne snaps kagler Anne Sofie Espersen, 42, Kaya Brüel, 43, Trine Gadeberg, 47, og Sofie Stougaard, 49, som høns i en hønsegård. Tilsammen udgør de det nye hold bag ”City Singler”.

Der bliver snakket påsketraditioner, kiksede påskefrokostupser og gakkede gækkebreve, da SE og HØR har inviteret pigerne til påskefrokost på smørrebrødsrestauranten Gitte Kik i København.

Vær ærlig
– Hvis du bliver fuld, så prøv at skjule det. Og lad være med at sige noget med ”S”. Vær lyttende, og lad være med at råbe til folk. Det er et godt råd til påskefrokosten, siger Trine Gadeberg og kigger Sofie Stougaard dybt i øjnene for at demonstrere, hvordan man undgår den pinlige brandert til påskefrokosten. Pigerne griner højlydt, og Anne Sofie trækker fingeren op til tænderne for at give et andet tip til påskefrokosten.

– Hvis der sidder en persillerest mellem tænderne, så siger man det også lige, siger Anne Sofie.

– Man skal generelt bare være ærlig. Også når man er fuld, svarer Trine og griner lattermildt igen.

LÆS RESTEN AF INTERVIEWET I DENNE UGES SE OG HØR OG FÅ OGSÅ DERES FRÆKKE GÆKKEBREV MED HELT GRATIS!

Se City Singlernes frække gækkebrev her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold