Nyheder4. april 2015

Danske kendisser pjatter i påsken

Der er fest og farver for de kendte i fridagene.
Remee er en af dem, der nyder påsken.
Remee er en af dem, der nyder påsken.
 Foto: Mikael Rieck
Med påskeferien er der masser af kvalitetstid til alt fra at spise påskeæg, feriehygge og slikke de første varme forårsstråler, og det nyder de danske kendisser også godt af.

Men til trods for de spæde solstråler har tv-personligheden Mascha Vang og komikerkæresten Andreas Bo valgt at søge efter mere solsikre himmelstrøg og er sammen taget til Thailand.

- Man bliver lidt irriteret over de irriterende mennesker, som poster feriebilleder! Så her er et par highlights fra min arbejdsweekend i rolige og inspirerende omgivelser. Jeg har virkelig fået lavet nogle gode, kreative og visionære ting, joker den 48-årige komiker til et solbeskinnet billede, som han har lagt ud på sin Instagram-konto.

Man bliver lidt irriteret over de røv irriterende mennesker som poster ferie-billeder! Så her er et par high-lights fra min arbejds-weekend i rolige og inspirerende omgivelser. Jeg har VIRKELIG fået lavet nogle gode, kreative og visionære ting #ladligeværemedatlarmemensjegarbejder #harligeskrevetenjoke #maschaermestmedforatlavekaffeosv @maschavang @hollienolia

A photo posted by Andreas Bo (@andreasbo1) on Apr 4, 2015 at 1:00am PDT
Popproduceren Remee valgte at skyde påsken i gang med en ordentlig fest for at sætte det endelig punktum for den ottende udgave af X Factor, hvor den 40-årige hitmager så sin unge solist Emilie Esther synge sig helt til tops.

- Smuk #TeamRemz fest i aftes. TAK til hele holdet og alle, der var med, skriver Remee til billedet på Instagram af ham og en af de uhyre populære Citybois-drenge.

Smuk #TeamRemz fest i aftes ..TAK til hele holdet og alle der var med

A photo posted by Remee S. Jackman (@remeejackman) on Apr 4, 2015 at 1:33am PDT


Rita-skuespillerinden Mille Dinesen bruger sin tid mere stille og roligt og er taget ud på Den Blå Planet på familietur for at se finurlige havdyr, mens reggae-sangeren Wafande må slide i påskeferien.

Han har nemlig masser af spillejobs, men det er nu også en ganske god måde at bruge påsken på for den 32-årige charmør.
- Solen er med os. Glæder mig, skriver "Voice Junior"-dommer på sin Instagram-profil til en storsmilende sol-selfie.

Omvendtslev på Amager. #denblåplanet #familytrip #easter

A photo posted by Mille Dinesen (@milledin) on Apr 3, 2015 at 11:46pm PDT

Idag er solen med os og vi spiller Skagen, Frederikshavn og Sæby .. Glæder mig #liveterlækkert #komudisolen #duveddet #anr #tourlivet

A photo posted by Wafande (@wafandelife) on Apr 3, 2015 at 11:57pm PDT

Sponsoreret indhold