Tidligere Paradisoere: Kedelig sæson og tynd finale

Tidligere deltagere kritiserer dette års udgave af Paradise Hotel

Tidligere deltagere kritiserer dette års udgave af Paradise Hotel

Foto: Peter Grosen
Finaleugen er skudt i gang på Paradise Hotel, og på torsdag er det Sandy, Martin, Nathali, Balslev og Mille, der skal kæmpe om titlen som årets Paradiso.

Men årets sæson af Paradise Hotel har været en kedelig affære med alt for meget fokus på lagengymnastik, flirt og fest og for lidt fokus på taktik - og dermed for lidt fokus på selve spillet.

Sådan lyder kritikken fra en række tidligere Paradisoere, skriver mx.dk:

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel: Her er frække knalde-klip

- Jeg synes, det er brandærgerligt, at TV3 fokuserer så meget på folk, der siger dumme ting og har sex. Hvis man vil se det, kan man se 'Sommer i Sunny Beach' eller en dårlig pornofilm. Det er spillet og taktikken, der er interessant, men det viser de ikke meget af. Jeg synes ikke, at det har været spændende at følge med i Paradise Hotel i år, siger Nicolas Butler, der vandt Paradise Hotel sidste år, til mx.dk.

Line Nørgaard Nielsen, der har deltaget i programmet af flere omgange, har savnet mere interessante personligheder i finalen:

LÆS OGSÅ: Paradise-deltager arbejder som prostitueret

- Jeg føler sgu, at det lægger op til at blive en tynd finale. Jeg havde især håbet at se sådan nogle som Henrik, Christian, Malene, Laura og Malte som finalister, fortæller hun til mx.dk.

Også Ulven Peter, der vandt i 2010, har tidligere udtalt sig kritisk om dette års sæson:

- Jeg er faldet fra, fordi der er for stor udskiftning. Jeg kan godt lide, når man føler, at man kender deltagerne, men i år har jeg ikke kunnet nå at lære dem at kende, inden de er røget ud igen, har Peter Birch tidligere udtalt til mx.dk.

Ulvens lillebror Kasper Birch har selv været forbi det festlige hotel i år, men røg ud ad to omgange - første gang i marts og sidste gang lige inden finaleugen. I alt har over 40 festglade Paradisoere været et smut forbi det eksotiske hotel i Mexico.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close