Nyheder11. oktober 2016

Tidligere DR-vært springer ud: Det er et stort skridt

Den 33-årige journalist Abdel Aziz Mahmoud stod frem i aftenens program af "Familien fra Lærkevej"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-715977_0.jpg
 Claus Poulsen

I aftenens DR2-program "Familien fra Lærkevej" valgte den tidligere TV-vært Abdel Aziz Mahmoud at springe ud som homoseksuel.

- Både mine forældre, mine søskende og mine venner støtter mig i at springe ud officielt. Det er et stort skridt, hvor der var mange hensyn at tage - ikke mindst i forhold til familien, men min far sagde : ’Det er tid’, og sådan har jeg det også. Fra nu af kan min kæreste og jeg gå sammen til officielle arrangementer og holde i hånd, hvis vi har lyst, for vores forhold er ikke en hemmelighed i offentligheden længere, og det er en lettelse, fortæller den 33-årige journalist.

Familien har været meget støttende - og kun en ting er hans mor ked af, forklarer Abdel Aziz Mahmoud: Hun vil meget gerne have så mange børnebørn som muligt. Heldigvis har Abdel en søster og to brødre, så der skal nok komme masser af småbørn i familien.

Selv ved han endnu ikke, om han skal have børn med sin kæreste.

- Om jeg på et tidspunkt tør binde an med en regnbuefamilie og levere et barnebarn, ved jeg ikke. Så langt er jeg slet ikke. Men jeg vil da heller ikke udelukke det, fortæller Abdel Aziz Mahmoud.

Efter programmet opsummerede han aftenens program på Facebook meget smukt og simpelt med ordene "Love wins".

Sponsoreret indhold