Nyheder9. juli 2016

Abdel Mahmoud har købt herrehybel - se her med hvem

DR-værten Abdel Aziz Mahmoud og hans samlever har købt herredyr lejlighed i den trendy københavnerbydel Vesterbro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-715977.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Kun de færreste kan købe boliger i prisklassen 6.525.000 mio. kr.
Men for DR-værten Abdel Aziz Mahmoud, 33, og kommunikationsrådgiver Andreas Gylling Æbelø, 36, var der ingen tøven, da de faldt over en kvistlejlighed på 153 kvadratmeter på det altid livlige Vesterbro. Parret skrev under efter at have fået forhandlet prisen ned fra 6.795.000 kr. til 6.525.000 kr. - altså et nedslag på 270.000 kr.
Ifølge Tingbogen har Abdel og Andreas lånt 5.224.000 kr. til boligkøbet.
https://imgix.seoghoer.dk/andreas_gylling_aebeloe.jpg
 Foto: ALL OVER
Andreas Gylling Æbelø (til venstre) var særlig rådgiver for socialdemokraten Mogens Jensen, mens han var minister. (Foto: ALL OVER) Den pebrede herlighed grænser op til Kødbyen - i det hjørne af Vesterbro, hvor de prostituerede i gamle dage havde hver sin flise.
I dag er området ved Kødbyen kendt for sine mange caféer, hippe barer og hotte restauranter.
https://imgix.seoghoer.dk/abdel_halmtorvet_29d.jpg
 Foto: GOOGLEMAPS
Abdel og Andreas er blevet naboer til kødbyen. Deres kvistlejlighed i den hvide bygning ligger i et område, hvor også Burhan G, Medina og Christopher har boet. (Foto: GOOGLEMAPS) Med købet er Abdel og Andreas blevet næsten-naboer til modeparret Uffe Buchard og Kim Grenaa. Burhan G, Medina og Christopher har boet samme sted.
Den tidligere Aftenshowet-vært Abdel Mahmoud er født i de Forenede Arabiske Emirater. Han er udviklingsredaktør hos Nordisk Film og udgav tidligere på året bogen "Hvor taler du flot dansk".

Sponsoreret indhold